What do you think about that?

Lectii de viata traite pe cont propriu:

Atunci cand te grabesti cel mai tare : ai sa-ti rupi ciorapii inainte sa pleci de acasa, ai sa uiti sa incui usa, nu ai sa gasesti taxi, metroul o sa mearga cu 20 km pe ora, ratb-ul o sa se blocheze in trafic, desi nu e ora de varf, pe scurt, toti si toate o sa merga lent, ca melcul, incet.

Exact in ziua in care te simti naspa, arati naspa, te-ai imbracat naspa, ai sa te intalnesti cu fostul, care evident arata superb. Fostul, in cazul de fata, poate fi inlocuit cu fosta sau tipul/tipa pe care incerci sa-l/o impresionezi.

Clipa in care nu te gandesti la un anumit lucru, aia va fi clipa in care ti se va indeplini acel lucru: esti disperata sa ai prieten – nu ai sa ai. In momentul in care nu ai sa te mai gandesti la asta, ai sa fii agatata si tie o sa-ti placa 🙂
De exemplu, in clipele in care nu ai sa te gandesti la acel lucru, ai sa te intalnesti cu persoane care in gandul lor o sa te intrebe: Asa-i ca nu te asteptai sa ne vedem azi? 😉

Alchimistul, cartea, din punctul meu de vedere, prezinta o fraza pe care eu o urmez cu sfintenie si in care cred orbeste:In momentul in care-ti doresti un lucru din tot sufletul, tot Universul va face tot posibilul sa iti indeplineasca acea dorinta

Cand ai sa fii superb imbracata si ai sa ai o stare de spirit minunata, dar si o atitudine un pic aroganta si superioara, atunci vei trece printr-un moment penibil, la care va lua parte toata lumea

Cu cat ai sa continui sa spui ca lumea in care tu traiesti e ROZ si ca poti avea incredere in oameni, cu atat iti va fi demonstrat contrariul

Cand vrei sa arati, demonstrezi, amuzi pe cineva, exact atunci nu ai sa ai ce arata, demonstra, amuza

Atunci cand ai sa respiri usurat ca esti intr-un oras mare…in care nimeni nu te cunoaste sau in care nu vei da ochii cu unele persoane, acela va fi momentul in care vei spune: ATAT de mica e lumea asta!!!

– De cat ori ai sa intalnesti o persoana noua, exista 70% sanse ca acea persoana sa cunoasca unul dintre prietenii/amicii/cunostintele tai/tale sau invers.

Cu cat ai sa dai bani, cu atat or sa vina bani. Daca esti zgarcit si tii de bani ca la suflet…ai sa ramai trist si nesatisfacut si ai sa te intrebi mereu..ca tu de ce nu poti sa ai mai mult?

Unele prietenii chiar mor! Si sa nu indrazniti sa-mi spuneti ca din cauza circumstantilor. NU. Doar din cauza noastra!

De ce ti-e frica de aia nu scapi!

Daca tu ai sa intri intr-o incapere plina de oameni, cu gandul ca toti te vor considera urata si proasta sau urat si prost, exact asa va fi, deoarece vei trimite la toti cei din jur o energie negativa si chiar daca nu te considerau asa…din cauza ta, chiar acest mod te vor percepe.

Daca ai vrut sa fie ceva intre tine si o anumita persoana, dar nu a fost sa fie, pentru ca it was a bad time, daca desinul va decide…intre tine si acea persoana chiar va fi ceva. Poate nu peste 5 ani sau 3 zile…ci peste 10,20 ani.
Asta se intampla de obicei cand chiar crezi/simti/ai un feeling ca ce ai trait cu o anumita persoana nu este totul..si ca trebuie sa mai urmeze ceva..

– Ascultati instinctele. Intotdeauna.

– Ai grija ce-ti doresti. It might come true!

Leave a comment