Prietenie!

Am cunoscuto acum 2 ani 8-> era asa de speciala are niste ochi superbi:X Albastru deschis[Bleo]:X Ca cerul :X In postura marii cand e linistita de un albastru pur:X

Ea e singura care ma intelege…:X Ma iubeste:X O iubesc:X 8->

Iam povestit despre familia mea … Despre durerile mele!:| e atat de visatoare :X Cate odata ma impresioneaza visurile ei si o sustin:X Visuri uimitoare care daca vrea pot deveni reale! Dar eu o sustin!

Zambetul ei 😀 e fermecator poate ca de asta multi baieti umbla dupa ea dar ea numai la unu anume se gandeste mereu!

Prietenia este exprimarea sinceră şi fără rezerve a gândurilor şi simţirilor tale în faţa unei alte făpturi omeneşti, sinceritate totală şi dezinteresată în viaţa lăuntrică cea mai intimă, ca o încercare de retrăire în profunda simpatie a unei alte fiinţe omeneşti.

Prietenie. Încredere şi respect.

Prietenia este şantaj reciproc ridicat la nivel de iubire.

Virtutea este fundamentul amicitiei; pentru a o pastra nu este nevoie decat de caritatea reciproca. Aceasta este simpla si nu are nevoie de farduri, nu cere nimic din cele exterioare. Si daca ea gaseste multe avantaje fara a le cauta (caci cine ar putea enumera foloasele si farmecele prieteniei?), caritatea n-are nevoie de stimuli exteriori, este multumita de ea insasi, ea este pentru sine un pinten si o recompensa.

2 Responses to “Prietenie!”

  1. raluuukaa Says:

    Pf…asta faceam eu prin clasa a3a.O descriam pe Sabina.Cu niste ochi “ca cafeaua”.Nu stiu…nu te supara.Da gandesti ca un copil mic.Ochi albastrii ca cerul.:|.Nu exista asa ceva.Sau albastrii ca marea.Ochii au culoarea lor specifica.Nu se aseamana cu nimic.Prietenia este şantaj reciproc ridicat la nivel de iubire.Chiar crezi?Eu zic ca:Prietenia adevarata li se acorda doar celora care nu stiu sa aiba grija de ea.Caz dovedit.Ma rog.E parerea ta.Ai tot dreptul.Sunt si parti destul de dragute.

  2. .Laluca. Says:

    Vezi ca ai niste greseli gramaticale.Se cunoaste ca articolul asta este scris de tine sigur.:)

Leave a comment